Herbalife Formule1

Ben je op zoek naar meer informatie over de Herbalife Formule1 voedingsshake?
Heeft u talloze diëten geprobeerd met weinig succes? Dan bent u hier aan het juiste adres.

De aanpak van Herbalife van gewichtsbeheersing is het creëren van een evenwichtige, actieve manier van eten en leven. Het begint met gevarieerde voeding, tijd maken voor regelmatige lichaamsbeweging en het wordt afgemaakt met Formule1.

De Herbalife Formule1 is de kern van het programma van Herbalife. – Het past iedereen, of u gewicht wilt verliezen, behouden of wilt aankomen. Het is divers, gemakkelijk, lekker en het is klinisch bewezen. Het is complete voeding in een glas!

Begin uw dag met een Formule1 shake. U kunt zelfs een persoonlijk tintje aan de smaak toevoegen . Als u geen tijd hebt om een shake te maken of een evenwichtige maaltijd te eten... zorg dan dat u altijd de Formula 1-Express bar bij u heeft. Het bevat al het goede van de Formule1 shake, verpakt in een handige en lekkere reep.

Neem contact met ons op om een persoonlijk passend Formule1-programma te krijgen. U zult de positieve veranderingen die dankzij de Formula1 plaatvinden snel merken, en anderen zullen het ook zien. De resultaten spreken voor zich.


De Formule1 Voedingsshake Formule1 is een heerlijke, uitgebalanceerde gezonde maaltijd in een glas. Het is samengesteld met een uitstekende balans tussen macro- en microvoedingsstoffen. Van Formule1 is wetenschappelijk bewezen dat het een effectieve manier is om gewicht te beheersen en te behouden indien gecombineerd met een gezonde, actieve levensstijl.

BELANGRIJKE VOORDELEN

• Weinig calorieën: bevat minder dan 220 calorieën per shake voor het eenvoudig beheersen van de dagelijkse calorieconsumptie.

• Bevat een uitgebalanceerde combinatie van sojaproteïne en plantaardige koolhydraten die langer voor een verzadigd gevoel zorgen en die uw energieniveau op peil houden als onderdeel van een gewichtsmanagement programma of een programma voor gezonde voeding.

• Bevat soja: De consumptie van minimaal 25g sojaproteïne per dag als onderdeel van een voedingspatroon met weinig verzadigde vetten kan helpen met het behouden van een gezond cholesterolgehalte.

• Bevat sojaproteïne dat kan helpen met het opbouwen en behouden van spiermassa als onderdeel van een welzijnsprogramma.

• Bevat veel belangrijke vitaminen en mineralen die u helpen met het bereiken van uw ADH.

• Verkrijgbaar in 6 smaken: heerlijke fruitsmaken, vanille, chocolade, cappuccino en cookies & cream. De keuze is aan u!

• Maak het nog lekkerder door uw favoriete fruit toe te voegen

WAAR HEEFT U HET VOOR NODIG?

Niet alleen tijdens gewichtsbeheersing is het belangrijk om uitgebalanceerd te eten. ook tijdens, voor of na het sporten. Een gezonde maaltijd zoals Herbalife Formule1 houdt uw calorieconsumptie laag zodat u niet aankomt terwijl u ook belangrijke vitaminen en mineralen binnen krijgt, alsmede langzaam werkende koolhydraten en proteïne voor extra energie en een verzadigd gevoel.

GEBRUIK

Neem elke dag een Formule1 shake als optie voor een gezonde maaltijd.

Meng twee eetlepels poeder (26 gram) met 250 ml halfvolle melk.

• Voor gewichtsbeheersing: vervang twee maaltijden per dag door een heerlijke shake en eet één voedzame maaltijd.

• Voor uitgebalanceerde voeding: Vervang één maaltijd per dag door een Formule1 shake en eet twee voedzame maaltijden.

Dit product is bedoeld voor gebruik als onderdeel van een caloriebeperkt dieet met andere levensmiddelen, in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging.Home >> Herbalife voeding >> Herbalife Formule1