Herbalife

Wil je meer weten over Herbalife?
Kijk dan op deze pagina rond en je zult alles tegen komen wat je zoekt.

Herbalife wil de ontwikkeling van innoverende voedingsproducten versterken en heeft daarvoor een indrukwekkend team van gereputeerde onderzoekers, wetenschappers en nutritionele experts samengesteld om het onderzoek te leiden en te ontwikkelen.
Zij heeft haar eigen Internationale Adviesraad voor Voeding(NAB - Nutrition Advisory Board) die zich inzet voor de vooruitgang in de nutritionele wetenschap.

Met als voorzitter Professor David Heber*, houder van een doctorsgraad, streeft de Internationale Adviesraad voor Voeding (NAB - Nutrition Advisory Board) naar vooruitgang in de voedingskundige wetenschap. De adviesraad bestaat uit wereldwijd gerespecteerde wetenschappers waaronder Nobelprijswinnaar** Louis Ignarro *. Hiermee slaan we een nieuw pad in op weg naar werelwijd aanzien in de wetenschap.

De verscheidene malen onderscheiden wetenschappers en voedingskundige experts van de NAB leiden onze productonderzoeken en productontwikkelingsprojecten. Hun omvangrijke kennis omtrent de gunstige eigenschappen van producten dient als belangrijke bron van expertise voor het samenstellen van de producten en programma's van Herbalife.
Steve Hening houder van een doctorsgraad, is 'Chief Scientific Officer' en Luigi Gratton, is 'Vice-President Education' binnen de NAB.

* De titel van David Heber wordt alleen aangegeven ter identificatie.De universiteit van Californië (UCLA) raadt uit beleidsoogpunt geen specifieke diensten of producten aan.

** De Nobelprijs is een geregistreerd handelsmerk van de Nobelcommissie.


Kijk hier voor meer informatie over de voeding
Klik hier als je wilt bestellen
Kijk hier voor de feiten van het bedrijf
Kijk hier voor een distributeur in je buurt
Kijk hier als je zelf geld wil verdienen!
Klik hier als je meer ervaringen wilt zien
Klik hier als je vragen hebt.

Home >> Herbalife

Herbalife proefpakket
vraag vrijblijvend een proefpakket aan
code 1001
www.Proefpakket4u.nlWerk vanuit huis aan een extra inkomen
Word eigen baas en
bepaal je eigen tijden
www.EenGezondBedrijf.nlHerbalife eten?
Verdien geld met Herbalife
www.FunAtWorkNow.com