Herbalife sportvoeding

Meer informatie over Herbalife sportvoeding?
Ben je een persoon die een aktieve levensstijl heeft? Dan is het van groot belang dat je optimaal kan bewegen!
Als je met dit streven bezig bent, dan stel je hoge eisen aan je lichaam en dat maakt het zo belangrijk om je lichaam de allerbeste (sport)voeding te geven die er is.
Alleen zo kan je immers de prestaties leveren die je voor ogen hebt!
Sportvoeding vormt een complex en vaak verwarrend onderwerp, maar uiteindelijk draait het om de volgende basiscomponenten: Brandstof innemen, brandstof bijvullen en hydrateren, reparatie en renovatie.

aanvraagformulier voor een persoonlijk voedingsadvies


Basiscomponenten van sportvoeding
1. Brandstof innemen Koolhydraten = instant brandstof
Voor iedere activiteit heb je brandstof nodig, gemeten in calorieën en vaak aangeduid als energie. Helaas gaan veel mensen 's ochtends op pad met slechts een halfvolle tank, of zelfs met een lege. Om goed te kunnen functioneren moet onze brandstoftank voldoende gevuld zijn. Onze spieren vormen de brandstoftank die als eerste wordt aangesproken. Deze snelle brandstof haalt ons lichaam uit koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suikers. Als we koolhydraten eten worden die door het lichaam omgezet en in de spieren opgeslagen als glycogeen - en zo wordt onze tank gevuld.

Makkelijke oplossing met Herbalife sportvoeding:
DOEN: Neem een Formule 1 shake gemengd met vruchtensap 30 minuten voordat je begint.
Hiermee verzeker je van directe brandstof en ontzie je de in spieren opgeslagen brandstof (glycogeen)

2. Brandstof bijvullen en hydrateren
Neem nieuwe brandstof in tijdens trainingen die langer dan 30 minuten duren. Drink dranken die eenvoudig te verbranden koolhydraten bevatten.
Het is van levensbelang dat je de vloeistoffen die je tijdens de training of wedstrijd verliest, aanvult.
Drink tijdens het sporten zeker elke 10 minuten, wacht niet tot je werkelijk dorst krijgt! Wist je dat 2% minder vocht tijdens de training of lichte uitdroging al tot prestatievermindering leidt?

Makkelijke oplossing met Herbalife sportvoeding:
DOEN: Drink water, aangelengd met Herbalife Aloevera siroop, of drink de Herbalife isotone sportdrank H3Opro.

Onthoud dat het eerste halfuur na het sporten maximale mogelijkheden biedt om je glycogeengehalte weer op peil te brengen. Simpel gezegd: in dit halve uur kan je brandstoftank - je spieren - het beste bijvullen met sportvoeding.

Makkelijke oplossing met Herbalife sportvoeding:
DOEN: Drink direct na de training/wedstrijd een Formule 1 shake in vruchtensap, begin met het vullen van de tanks! Ga door met het bijvullen in de eerste twee uur na de training/wedstrijd en gebruik daarvoor koolhydraatrijke voeding.

3. Reparatie: Proteïne = Reparatie
Na het sporten heb je ook hoogwaardige proteïnen nodig. Elke activiteit brengt immers schade toe aan je spiercellen. En hoe zwaarder de inspanning, hoe groter de schade. Voldoende hoogwaardige proteïne helpt de spiercellen om zélf de schade te herstellen.

Makkelijke oplossing met Herbalife sportvoeding:
DOEN: Drink of eet zo'n anderhalf tot twee uur na het sporten een Formule 1 shake vermengd met een eiwitrijke drank (zoals melk of yoghurt). Voeg hieraan een lepel Herbalife Proteïne poeder toe om extra eiwitten binnen te krijgen.

4. Renovatie
Uit onderzoek blijkt dat voedingsstoffen met anti-oxidanten de renovatie kunnen bekorten door te helpen in de strijd tegen de vrije radicalen die het lichaam schade toebrengen. Sporters maken op diverse manieren enorme hoeveelheden vrije radicalen aan. Bijvoorbeeld door simpelweg veel meer zuurstof in te ademen dan iemand die niet actief is. Door de productie van de vrije radicalen te minimaliseren kan de sporter de hersteltijd tussen twee prestaties reduceren. Het beperken van schade aangericht door vrije radicalen kan: - mechanismen versnellen die melkzuren afvoeren - de afbraak van spierweefsel verminderen - de resynthese van glycogeen bevorderen. Waar het op neerkomt is dat de sporter minder last heeft van spierpijn, stijve spieren en vermoeidheid. Dan blijft er dus meer tijd over om te trainen en de sport te beoefenen. Een gevarieerd aanbod van antioxidanten bevordert het herstel en zorgt ervoor dat het antioxiderend vermogen van het lichaam op peil blijft.

Makkelijke oplossing met Herbalife sportvoeding:
DOEN: Gebruik Herbalife's anti-oxidant producten, Schizandra Plus en RoseOx. Het lichaam kan alleen optimaal presteren als het gezonde voeding krijgt. Actieve mensen moeten dus proactief omgaan met voeding, zodat ze altijd hoogwaardige brandstof tot hun beschikking hebben en de energie om op hoog niveau te trainen en topprestaties neer te zetten.

DOEN: Neem Herbalifeline, dat een hoog gehalte aan Omega-3 vetzuren bevat, goed voor je hart en bloedcirculatie.

Voor een persoonlijk en vrijblijvend sportvoedingsadvies kan je ons altijd bellen of e-mailen!

Herbalife producten kunnen zowel worden gebruikt door mensen die gewoon naar een sportschool gaan als door hen die op hoog niveau trainen en meedoen aan wedsrijden.
Voor mensen met een actieve levensstijl van ieder niveau kan Herbalife worden gebruikt voor het vullen, het bijvullen, het herstel en de renovatie!


Home >> Sportvoeding >> Herbalife Sportvoeding

Vertel dit verder..Klik hier

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.