Herbalife voeding

Wil je meer weten over de Herbalife voeding?
Of wil je weten hoe een dag eruit ziet gebaseerd op Herbalife voeding?

Hieronder staat een voorbeeld van een basis dagmenu, per persoon zal bekeken worden hoeveel eiwitten en caloriën per dag gegeten moeten worden:

Ontbijt: Herbalife shake (kijk hier voor shakerecepten) met 1 of 2 kopjes Thermojetics kruidendrank
Tussendoor: een stuk fruit, 1 of 2 kopjes koffie/thee zonder suiker, 2 glazen water
Lunch: Een Herbalifeshake of 2 volkoren boterhammen met mager, eiwitrijk beleg (kipfilet, 30+ kaas) en plakjes tomaat of komkommer, een glas halfvolle (soja)melk
Tussendoor: een stuk fruit in een schaaltje magere yoghurt, 1 of 2 kopjes koffie/thee zonder suiker, 2 glazen water
Diner: Maaltijdsalade (voor recept, kijk hier) en een glas water
Rond 20.30 uur: 1 of 2 kopjes koffie/thee zonder suiker, een stuk fruit en 2 glazen water


Wil je recepten? (Klik hier)
Wil je meer weten over het bedrijf?

Hier staan onze voedingsproducten:

Formule 1 Herbalife voeding Een complete uitgebalanceerde celvoeding op plantaardige basis, bevat alle eiwitten, koolhydraten, vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren die ons lichaam dagelijks nodig heeft. Formule 1 is verkrijgbaar in de smaken vanille, aardbeien, tropische vruchten, capuccino, chocolade en cookies and cream en kan omgetoverd worden tot een heerlijke shake, zodanig ontwikkeld dat u zich voldaan, verzadigd en energiek voelt terwijl vet wordt afgebroken.

Formule 2 Multivitaminen-Mineralen Complex Bevat 11 essentiële vitamines en 6 essentiële mineralen die de lichaamsfuncties kunnen ondersteunen. Bevat Calcium, een noodzakelijk onderdeel in uitgebalanceerde voeding, om de beenderen en het skelet te verstevigen. Bevat de antioxidant-elementen vitamine E en vitamine C. Vitamine C helpt mee het ijzer te absorberen, dat ook in de tabletten zit, en draagt bij tot de ondersteuning van het afweersysteem.

Formule 3 Personalised Proteïne Poeder Proteïne is een onmisbaar bestanddeel voor iedere cel van het lichaam. Uw immuunsysteem, huid, haar en spieren zijn volledig afhankelijk van eiwit om goed te kunnen functioneren.

Vezel-Kruidentabletten Reiniging Een vezel-kruidentablet die zorgt voor een optimale opname van de Formule 1 voeding. Vezel-kruidentabletten reinigen en ontslakken het lichaam en dragen bij aan een goede gezondheid.
Nog meer Herbalife Voeding:
Cell Nutrition Energie Cell nutrition is een mix van deze essentiële stoffen en plantenextracten die het lichaam ondersteunen bij de productie van energie. Het helpt ons lichaam bij de opname van de benodigde bouwstoffen. Onze energie voorraad blijft op peil, we zijn beter bestand tegen stress en we reinigen en zuiveren ons lichaam.

Herbalifeline diepzeevisolie Herbalifeline is bijzonder rijk aan Omega-3 vetten. EPA en DHA zijn belangrijk voor het functioneren van de hersenen, ogen lichaamscoördinatie, stemming en leerprestaties, Ze zorgen tevens voor een gezond cholesterol en triglyceridegehalte in het bloed, houden de bloeddruk en het immuunsysteem op peil en werken ontstekingsremmend


NRG Energie regulatie Het werkende bestanddeel van NRG (nature’s raw guarana) heet Guarana. Deze klimplant komt voor in Zuid-Amerika voornamelijk in Brazilië en Uruguay. Guarana wordt al eeuwen gebruikt door de Amazone-indianen vanwege de opwekkende, verkwikkende eigenschappen.

Thermojetic Instant Kruidenconcentraat Ook wel de turbo op het programma genoemd. Een ideale, verfrissende drank, caloriearm, verkwikkend, zowel warm als koud te drinken. Herstelt de vochtbalans en helpt bij de vetverbranding.

Herbalife Thermojetics Yellow “Loose while you snooze” Is wat de Amerikanen zeggen over dit voedingssupplement. Thermo Yellow bevat onder andere Chromium. Een spoorelement noodzakelijk voor een normaal glucose metabolisme.Aloësiroop Deze drank wordt verkregen uit de allerbeste kwaliteit persing van de Aloë Vera plant. Deze drank is speciaal ontwikkeld voor het herstellen en stabiliseren van het maag-darmstelsel. Brengt het spijsverteringsproces meteen opgang en helpt het gewichtsverlies te versnellen. Voor een ieder die ernstig ziek is of herstellende, of een kwetsbare spijsvertering heeft neem dan de Formule 1 voeding in met Aloëdrank.

Herbalife Rose Guard Rose Guard is een zeer krachtige antioxidant met een langdurige werking, die het lichaam helpt te functioneren zoals het hoort.

Thermo Complete Kruidensupplement een omwenteling in de afslankwereld Thermo Complete is een revolutionair kruidensupplement dat speciaal ontwikkeld is om het proces van de gewichtsbeheersing te versterken. Het combineert een krachtige mix van met zorg geselecteerde kruiden, waardoor u zich sterker voelt en beter opgewassen bent tegen de spanningen die gepaard kunnen gaan met het volgen van een dieet.
Herbalife Proteïne Repen “energie bommetje” Een gezond en verantwoord, maar vooral lekker tussendoortje. Niet ter vervanging van de gewone maaltijd.

Home >> Herbalife >> Herbalife voeding

Vertel dit verder..Klik hier

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.