Sportdrank Herbalife


De isotone sportdrank van Herbalife.

Los een zakje sportdrank op in 500 ml water en je zult merken dat je sportprestaties met sprongen vooruit gaan. Je zult tijdens het sporten meer energie hebben.

H3O Pro ™ Isotone Drank – Brandstof Voor Uitzonderlijke Prestaties
Naarmate we tijdens het trainen meer vragen van ons lichaam, is het essentieel dat we het ondersteunen en geven wat het nodig heeft. Daarom biedt de H3O Pro™ Isotone Drank zoveel meer dan andere toonaangevende merken die verkrijgbaar zijn. H3O Pro™ is ontwikkeld door sportvoedingsexperts en een innovatieve isotone drank die kan helpen bij het leveren van uitzonderlijke prestaties.

De Herbalife sportdrank bevat isomaltulose.
Isomaltulose is de meest geschikte suikervariant in een sportdrank.
Het is gemaakt van bietsuiker en bevat evenveel calorieen als suiker maar wordt langzamer opgenomen in het bloed. Daardoor is het geschikt voor gebruik in een sportdrank.
H3O Pro™ biedt:

Hydratatie: H3O Pro™ vult essentiële elektrolyten, die door te zweten verloren zijn gegaan, aan zoals natrium, kalium, magnesium en chloride. Dit helpt bij snelle hydratatie en ter voorkoming van de negatieve fysieke effecten van uitdroging zoals spierkrampen, vermoeidheid en hoofdpijn.

Energiek gevoel en Uithoudingsvermogen: Enerverende mix van koolhydraten levert uw lichaam directe en voortdurende vitaliteit ter voorkoming van ongewenste prestatiedipjes. Zo kunt u zich richten op wat belangrijk is!

Absorptie: Energievrijlatende B-vitaminen helpen uw lichaam de voedingsstoffen uit de H3O Pro™ beter op te nemen.

Antioxidant Bescherming: Kernantioxidanten zoals vitaminen C en E helpen het lichaam te beschermen tegen de potentieel schadelijke effecten door vrije radicalen. Deze komen vrij tijdens inspannende trainingen.

Uitzonderlijke prestatie – uitzonderlijke smaak! H3O Pro™ is een heerlijke isotone sportdrank met een vleugje limoen. Het houdt u gegarandeerd verfrist, gehydrateerd en in staat om op uw best te presteren, wat uw sport ook is.

Kijk voor meer informatie over sportdrank herbalife op www.H3opro.com/nl
Lees de ervaring van een mountainbike-ster met: Sportdrank Herbalife H3oPro

Door H3O + H2O kreeg ik de Benelux-titel bijna Kado!

Herbalife blijft zich ontwikkelen met nieuwe producten. En als renster van het Herbalife- Merida mountainbike team heb ik de eer deze producten te mogen gebruiken in mijn voorbereidingen en wedstrijden.

Op zaterdag 28 juni 2008 hadden wij als Herbalife Merida team een zeer geslaagde mountainbike clinic gegeven voor Herbalife Distributeurs. Deze clinic stond geheel in het teken van H3O Pro, het nieuwste innovatieve product.

Dit pakte gelijk goed uit....

Op zondag 29 juni konden wij als team voor het eerst de H3O Pro tijdens de wedstrijden uitproberen tijdens de Benelux kampioenschappen in Zoetermeer. Dit was een geweldige ervaring. Tijdens de wedstrijd van bijna 2 uur kon ik gelijk vanaf de eerste ronde wegrijden en de wedstrijd domineren. In 2007 was ik deze titel kwijt geraakt, dus het was voor mij geweldig om hem in 2008 weer in de wacht te slepen. Het parcours in Zoetermeer (waar in 2009 het EK op wordt gehouden) kent geen herstel stukken. Je gaat constant op en af met steile klimmetjes die je maximaal op moet rijden om boven te komen. Het is een parcours waarbij je veel winst pakt wanneer je sterk bent, maar ook veel tijd kan verliezen wanneer dat niet zo is. Om dit 2 uur vol te kunnen houden MOET je energie en vochtbalans op pijl blijven anders verlies je veel kracht en dus tijd.

Met H3Opro van Herbalife hebben ze nu een super goed product in huis waarin mineralen en vitamines zijn uitgebalanceerd. Door de samenstelling wordt het snel opgenomen door je lichaam, je zouten die je verliest met zweten worden direct weer aangevuld en door de antioxidanten worden de geproduceerde vrije radicalen opgenomen waardoor je de inspanning langer vol kunt houden en sneller hersteld. Ook dit wierp zijn vruchten af bij de Marathon van Houffalize. Deze marathon was 125 km, wat in de modderige omstandigheden uit kwam op dik 7 uur mountainbiken en een 2e plaats. Door de prettige, niet te sterke smaak, drink je het gemakkelijk weg en omdat het isotone is, is het goed te verdragen voor je maag en krijg je geen buik klachten tijdens inspanning.

Wij als team zijn er erg tevreden mee, de ideale sportdrank voor topprestaties.

Laura Turpijn

Herbalife- Merida mountainbike teamHome >> Sportvoeding >> Sportdrank >> Sportdrank Herbalife

Vertel dit verder..Klik hier

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.